• سوال :

    باسلام ووقت بخیرممنونم از اینکه به سوالم جواب دادید ایا میتونم عکس واسکن وسی تی دندونم براتون ایمیل کنم چون شهرستان هستم رفت وامد به تهران برام مشکل

    229 0 ۱۳۹۴/۶/۱۶ مشاهده پاسخ
    بله حتما
    لطفا مشکل را هم شرح دهید
  • سوال :

    من یک دندان نیش دارم که در سر جای خود نروییده و مثل یک دندان اضافه در قسمت بالا ی لثه هست قبلا که برای کشیدنش به دندانپزشک مراجعه کردم گفتند که چون دندان خودت هست اگر بکشی نظم دندانها به هم میخوره و باید ارتودنسی شود ولی امکان ارتودنسی نداشتم حال این دندان خراب شده با توجه به اینکه لثه من کوچک است و دندانها جای خالی بینشون نیست اگر دندان را بکشم به نظر شما دندونهام تکون میخورند و میگفتند که برای ارتودنسی باید چند تا از دندونهای دو طرف کشیده شود به نظرتون چه کار کنم چون خیلی خراب شده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    307 0 ۱۳۹۴/۶/۱۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    در صورت امکان ارتدنسی
    در غیر اینصورت به خاطر پوسیدگی و تخریب زیاد دندان راهی جز کشیدن ان ندارید.
  • سوال :

    با سلام :من دیروز جلسه دوم اندو را نزد متخصص انجام دادم و ریشه دندان پرشد. دندون من کیست داشت دکتر بعد از پرکردن ریشه گفت احتمال جراحی لثه هنوز وجود داره هنوز( دندون )را پر نکردم چون دکتر تا یک هفته نمیاد به نظر جنابعالی با دیدن چه علایمی باید به پزشک مراجعه کنم و احتمال جراحی را می دهید.ایا باید در اینده نزدیک احتمال برگشت عفونت و فعال شدن کیست را بدهم.با تشکر فراوان از پاسخگویی شما

    347 0 ۱۳۹۴/۶/۱۶ مشاهده پاسخ
    سلام
    درد و تورم پیشرونده از علایم مهم میباشد
  • سوال :

    حدود ده سال فک پایینم شش دندان بیشتر ندارد برای اینپلت مراجعه کردم میگن باتوجه به اسکن وسی تی قطر وعرض فک جواب نمیده یه جراح گفت از سلول بنیادی یااز استخوان لگن پیوند کرده تابعداز مدتی اگه جواب داد ایمپلت کن یکی از جراحا گفت نه از بلوک استخوانی پیوند بزنیم واین اواخر یه دکتر تو تهران رفتم که اب پاکی رخت رودستم که دیگه نمیشه کاری کرد باید دندون مصنوعی بزاری چون فکت رسیده به عصب نمدونم چه کنم غذا خوردن برامخیلی مشکل شده لطفا مرا راهنمایی کنید تا بهتر تصمیم بگیرم

    244 3 ۱۳۹۴/۶/۱۴ مشاهده پاسخ
    با سلام
    نیاز به معاینه و بررسی اسکن وگرافی شما میباشد.
  • سوال :

    باسلام.میخواستم بدونم دندونی که بایدپر بشه حتما بایدعصب کشی بشه .س2.دندون درست شده بدون روکش زدن کارایی میده یانه حتمابایدروکش زد؟

    433 0 ۱۳۹۴/۶/۱۴ مشاهده پاسخ
    سلام
    اگر پوسیدگی کم باشد نیازی به اندو ندارد .
    در صورت پرکردگی وسیع بهتر است دندان را روکش کرد.
  • سوال :

    سلام : سوال 1- من ایمپلنت کامل فک بالا وپایین کرده ام ولی هنوز بعد از 1 ماه از عمل جراحی ' در حرف زدن زیاد سین سین می کنم و سنگین حرف می زنم خواستم بدانم علت چیست سوال2- دندانهای جلو فک بالا ای در طول یک ماه 4 بار شول می شود و دکتر می گوید این امرطبیعی است فعلا" باید با آن بسازی تا بعد به آن چسب دایمی بزنم حالا هم چسب موقت به آن زده است ضمنا" این را هم بگویم که بقیه دندان هایم سفت هستند خواستم بدانم علت چیست مرسی

    416 1 ۱۳۹۴/۶/۱۴ مشاهده پاسخ
    سلام
    اگر به ارتفاع جدید عادت نکردید باید تغییر یابد .
    روکشها در ابتدا با چسب موقت تعبیه میگردند
  • سوال :

    با سلام:من برای عصب کشی به متخصص اندو مراجعه کردم علیرغم وجود عفونت زیاد و کیست و ابسه در دندانم دردی را در زمان عصب کشی و تا امروز که 5روز از اولین جلسه می گذرد نداشتم سوالی که ذهن مرا مشغول کرده نیازمند پاسخگویی شما می باشد ایا ایشان از ماده کورتیکو استرویید استفاده نمودند اگر جوابتان مثبت است اگر از این ماده برای 4دندان پوسیده دیگر من استفاده کنند مشکلی یا عوارضی برای سیستم ایمنی فراهم نمی سازند چون حاضرم درد را بعد از عصب کشی تحمل کنم ولی از این مواد استفاده ننمایم.لازم به ذکر است از انتی بیوتیک در این مدت استفاده می کنم.لطفا اگر عارضه ای دارد ذکر کنید.با سپاس

    306 0 ۱۳۹۴/۶/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    مصرف کورتیکو استروید در بیمارانیکه دیابت و فشار خون بالا ندارند مانعی ندارد .
  • سوال :

    سلام وقت بخیر دندان 5 و6 راست فك بالا احتیاج ایمپلت داره ولی دندان 5 یه مرحله انجام شده كه یه پایه فلزی داخل فك گذاشته شده حدود یكسال و نیم پیش الان كه برای هر دو اقدام كردم با توجه به عكس دكتر گفتن فك در قسمت دندان 5 تحلیل رفته . به نظر شما این مشكل ساز میشه واسه ایمپلنت من ؟

    338 0 ۱۳۹۴/۶/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    بعضی از تحلیل ها قابل جبران میباشد . اگر ارتفاع استخوان 6 مناسب است یک ایمپلنت گذاشته وبا کناری اسپلینت کنید.
    معاینه و گرافی الزامیست
  • سوال :

    با سلام:اینجانب خانمی هستم 38به علت ابسه و کیست در دندان نیش فک بالا (شماره 3)به متخصص اندو مراجعه کرده ایشان جلسه اول عفونت را خارج نمودند و پانسمان کردند گفتند اگر بعدها جایی دیگر رفتی بگو دندان من کیست داشت نمی دانم چرا این حرف را زدند!گفتم شما کیست را خارج نمی کنید گفت نه فقط کار من باعث کوچک شدن کیست می شود برای خارج سازی باید جراحی کنی .بدون پرسیدن از من که ایا توان مالی دارم یا نه گفتند اینکار هزینه داره و نمی خواد این هزینه به من تحمیل شودحال از محضر جنابعالی که قبلا شرح مختصری از دندانهایم یرایتان دادم چند سوال دارم1. من بخاطر سلامت دندانم حاضرم این هزینه را تهیه کنم چون چند سال پیش بر اثر عفونت و ابسه دندان شماره 5 فک بالا سمت راست را کشیدم دندان شماره4 نیز احتیاج به عصب کشی داره و دندان شماره3 که بالا شرح دادم ابسه و کیست داشت در فک بالا از سمت چپ دندان شماره6 دچار درد هنگام جویدن است و از داخل سیاه است دندان های فک پایین من نیز یکی پر کرده و دیگری شکسته .از زمان ابسه و کیست این دندان نیش در فاصله کم دندانهایم یکی یکی در حال پوسیدگی است. ایا به نظر شما به حرف دکترم اعتماد کنم و کیست را خارج نکرده برای جلسه دوم درمان ریشه بروم لطفا من را راهنمایی کنید تا پر نکرده تصمیم درست بگیرم به نظر شما اگر کیست خارج نشه چند صباح دیگر دوباره این دنان برایم مشکل ساز نمیشه (لطفا دقیقا این موضوع را شرح می دهید؟)برای جلسه دوم اندو بیست عدد اموکسی و بیست عدد متریندازول دادند در حال مصرف کردنشانم ولی نمی دانم بخاطر ماده استفاده شده در پانسمان است یا مصرف این قرص ها طعم بدی در دهانم ایجاد شده طعم غذاها برایم عوض شده دو روز است حالتی از تهوع دارم علیرغم اینکه قبلا نیز از این قرص ها استفاده کرده بودم فقط بعض مواقع دچار اسهال می شدم .لطفا مر اراهنمایی کنید

    484 0 ۱۳۹۴/۶/۱۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    بهتر است ابتدا دندان را اندو کرده سپس جراحی انتهای ریشه انجام شود .
    از عوارض مترونیدزول تغییر طعم دهان است و اگر میتوانید تا انتها مصرف کنید .
  • سوال :

    سلام خسته نباشید دختری 29 ساله هستم تقریبا از چند سال پیش دندونم درد میکرد و پوسیدگی داشته بعد از یه مدت دیگه دندون درد نداشتم خودم احساس میکردم درد دندونم به چشمم و سرم خورده چون گاهی اوقات چشمم و سرم بشدت درد میکرد, تقریبا یکسال پیش ریشه همون دندان متورم شد به شکلی که خودم احساسش میکردم این تورم تا زیر فکم و ابتدای گردنم ادامه داشت , بعد از خوب شدنش تا الان مشکلی نداشته فقط همون سردردها بوده , تا اینکه برای یکی دیگه از دندونام رفتم عکس گرفتم وقتی به دندون پزشک نشون دادم گفتن یکی از دندونات کیست داره ، خیلی نگرانم ، بشدت استرس دارم و همش فکر میکنم چیز خطرناکی باید باشه؟؟؟؟ دکتر بهم گفت باید عصب کشی بشه به احتمال زیاد خوب میشه بعد از 6 ماه باز باید معاینه بشی اگر خوب نشد باید دندونتو بکشی ؟؟؟ لطفا بفرمایید بهترین کار چیه؟؟؟؟

    301 0 ۱۳۹۴/۶/۱۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    باتوجه به توضیحات شما بهتر است ابتدا دندان اندو شده سپس جراحی انتهای ریشه( اپیکو ) گردد .
    البته معاینه و گرافی برای تشخیص الزامیست .
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به مرکز طراحی لبخند جردن تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام
dr.h.khazraie@gmail.com ,