• سوال :

    سلام خسته نباشید
    سقف دهانم چند وقته جوش های خونی میزنه و چند ساعت بعد ناپدید میشه و چند روز بعد دوباره نمایان میشه میخواستم بدونم علتش میتونه مشغله فکری ؟یا خوردن چای داغ باشه؟یا چیز دیگه ای هست؟

    429 0 ۱۳۹۴/۴/۲ مشاهده پاسخ
    سلام
    برای تشخیص نیاز به معاینه کامل و نمونه برداری است.
  • سوال :

    سلام آقای دکتر. دختری 9 ساله دارم و با اینکه هر شب در تمیز کردن دندوناش با نخ دندان و مسواک بهش کمک می کنم و دندوناش رو مرتب کنترل می کنم، روی دندونای اسیایی که تازه درآورده لکه های رنگی ایجاد شده آیا دندونهاش در حال پوسیدنه یا مشکل چیز دیگه ایه

    243 0 ۱۳۹۴/۳/۳۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    احتمالا شروع پوسیدگی است و یاسد معاینه شود
  • سوال :

    باسلام و وقت بخیر جناب آقای دکتر 33 سالمه و دوتا دندان بزرگ بالایی ام روی هم قرار گرفته اند. آیا امکان برطرف شدن آنها وجود دارد؟ باتشکر

    353 0 ۱۳۹۴/۳/۳۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    با روش های متفاوتی مثل کامپوزیت و لمینیت و ارتودنسی میتوان انها را ترمیم کرد
  • سوال :

    درود بر شما، دو دندان بالایی جلوی من دارای پوسیدگی هستند. نگران این هستم که با تراشیدن آن، قسمت زیادی از آن از بین برود. آیا روشی موجود است که دندانهایم تراشیده نشود یا کمترین تراش را داشته باشد؟ آیا روش لمینت را می‌توان استفاده کرد؟‌ آیا استحکام آن به اندازه دندان‌های طبیعی خواهد شد؟ با سپاس

    309 0 ۱۳۹۴/۳/۳۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    هر پوسیدگی بعد از ترمیم نیاز به لمینیت ندارد و البته ترمیم های لمینیتی استحکام بالایی دارند.
  • سوال :

    با سلام . دختر 27 ساله هستم که جنس دندان خوبی ندارم، می خوام 8 تا دندان جلو فک بالامو کامپوزیت یا لمینت کنم مسئله مهم برای من اینه که نمی دونم جنس و ماندگاری کدام یک از اینها بهتر است و کدام یک به دندان هایم آسیب میزند

    239 0 ۱۳۹۴/۳/۳۰ مشاهده پاسخ
    با سلام
    ماندگاری لمینیت بیشتر است و برای کامپوزیت هیچ تراشی روی دندان انجام نمیشود .
  • سوال :

    سلام خدمت شما جناب آقای دکتر به دلیل جنس بد دندان هایم قسمت آسیابی و دو تا از دندانهای بالای آن یا به کل از بین رفته اند یا خرد شده اند.میتوان از ایمپلنت استفاده کنم یا خیر ؟آیا باید برای هر دندان سوراخی جدا ایجاد گردد؟این که میگویند 3 تا 6 ماه طول میکشد بعد بقیه ی قسمتها را روی دندان نصب میکنند طی این مدت چگونه تحمل کنیم؟

    249 0 ۱۳۹۴/۳/۳۰ مشاهده پاسخ
    سلام
    جز در موردی خاص نظیر دیابت کنترل نشده و . . . همه میتوانند از ایمپانت استفاده کنند و در مدت انتظار میتوان از پرتز هلی موقتی استفاده کرد.
  • سوال :

    سلام.من بیشتر دندونام ظاهراسالم هستند ولی روشون یه نقطه یا خط سیاه هست وبعضی وقتا که شکلات یا غذاهای شیرین میخورم درد میگیره،آیا نیاز به عصب کشی یا پر شدن دارن؟اگه بله آیا اگه چند ماه دیگه این کارو انجام بدم اشکالی نداره یا باید زودتر این کارو کنم؟

    486 3 ۱۳۹۴/۳/۱۱ مشاهده پاسخ
    سلام
    وجود نقاط تیره بروی دندان ها جزو موارد مشکوکی است که باید بررسی گردد و اختمالا با یک ترمیم ساده فابل درمان میباشد و اگر هر چه زودتر انجام شود احتمال نیاز به درمان ریشه کمتر است.
    با تشکر
  • سوال :

    سلام بنده دندانم را عصب کشی کردم ایا پس از عصب کشی باقیمانده دندان تخریب میشه بعد از مدتی چون شنیدم بعد از عصب کشی چون دندان ریشه ندارد و تغذیه ندارد و نکته دوم این مسءله پین چیه ایا بعد از عصب کشی باید پین گذاشت

    271 0 ۱۳۹۴/۳/۲ مشاهده پاسخ
    سلام
    اگر بعداز درمان ریشه دندان نسج باقیمانده کم باشد باید بوسیله پین و روکش انرا تقویت کرد .
  • سوال :

    سلام جناب دکتر.وقت بخیر ببخشید یه سوال .ساکن کرمان هستم و یه عصب مشی انجام دادم و نمیدانم که ایا وسایل استریل بودند یا خیر نگران هستم.ایا بیماریهای ویروسی از این طریق قابل انتقال هستند؟با تشکر

    274 0 ۱۳۹۴/۲/۳۱ مشاهده پاسخ
    باسلام
    استریلیزاسیون از ارکان اولیه هر درمانی در دندانپزشکی می باشد و در غیر اینصورت بیماریهای ویروسی و باکتریایی قابل انتقال میباشد .
  • سوال :

    با عرض سلام و خسته نباشید،پسری ٢٠ ساله هستم كه در تاریخ ٥ بهمن ٩٣جراحی دندان عقل نهفته(فك پایین سمت راست)انجام داده ام و محل جراحی در تاریخ ١٢اسفند ورم كرد.با مراجعه به دكتر و گرفتن opgتشخیص دادند كه مشكلی نیست و ٢٠عدد اموكسی سیلین تجویز كردند و لثه ام خوب شد.جای جراحی در تاریخ ١٥ فروردین هم ورم كرد و در تاریخ ١٢ اردیبهشت دوباره ورم كرد اما اینبار جوش سفیدی روی آن ظاهر شد و با تركیدن و خروج چرك ورم لثم كم شد.از شما راهنمایی می خواستم كه با توجه به این كه در opgچیزی مشاهده نشده،اینجانب را راهنمایی فرمایید كه این عارضه چیست و راه درمان آن به چه صورت است و نیاز به جراحی دارد یا خیر؟
    با تشكر

    256 0 ۱۳۹۴/۲/۲۷ مشاهده پاسخ
    باسلام
    تورم چندباره موضع جراحی نشانه عفونت در ان محل می باشد و اگر عامل خارجی نظیر نخ بخیه و غیره وجود نداشته باشد با انتی بیوتیک تراپی موثر درمان خواهد شد.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به مرکز طراحی لبخند جردن تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام
dr.h.khazraie@gmail.com ,